My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

De mobiele geluidsabsorber

Een compleet uniek nieuw product in de kantoormeubelbranche en akoestische branche. Het eenvoudige verrijdbare concept betekent dat eenieder die een moment of aantal uren optische- en akoestische rust wil, eenvoudig bij haar of zijn werkplek kan rollen. Men hoeft dus geen specifieke andere ruimte te zoeken in het gebouw.

Het Volume van omgevingsgeluiden naar beneden draaien. Een verplaatsbare geluiddemper, optische rustgever, ruimteverdeler en designelement tegelijkertijd - dat is wat de flexibele absorber DISC zo onmiskenbaar maakt. De ronde schijf is variabel in zijn toepassingsmogelijkheden en kan snel en rugvriendelijk van A naar B worden gerold. De Disc heeft de Design Award 2020 ontvangen. Het product Disc is in 3 varianten uit te voeren. Als een ruimteverdeler in melamine uitgevoerd Als een basis akoestische ruimteverdeler gestoffeerd Als een optimaal akoestische ruimteverdeler gestoffeerd en pinbaar Alle 3 de varianten van de Disc kunnen middels een rubberen profiel grip krijgen op de vloer waardoor het rollen van de Disc een aangename functionaliteit biedt.  

https://palmberg.de/nl/disc
https://youtu.be/wFuVL5FXmGIPalmberg Buroinrichtingen + Service

Rietveldenweg 47
5222 AP 'S-HERTOGENBOSCH
0411-689 522
info@palmberg.nl
www.palmberg.nl

Gespecialiseerd in hoogwaardige moderne kantoorinrichtingen, een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Productie volgens kwaliteitsmanagement ISO 9001, milieumanagement ISO 14001 en de EG-Eco certificering. Werkveiligheidsmanagementsysteem OHSAS 18001:2007 en de BIFMA Level certificering.