My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Zelf denkende adaptieve apparatuur

Ontdek de nieuwste circulaire koelkasten en koelwerkbanken van Metos! Energiezuinige zelfdenkende koelsystemen die een belangrijke bijdrage leveren voor het milieu.

Energiezuinig en verlengde levensduur

Koelingen worden normaal gesproken ‘’statisch” getest volgens standaard gebruiks- & omgevingsfactoren. In werkelijkheid zijn deze factoren altijd anders. Wat we nodig hebben is apparatuur die zich aanpast aan het gebruik en de omgevingsfactoren. Namelijk: Zelf denkende adaptieve apparatuur.

Het zelfdenkende energiezuinige ‘adaptive supreme’ koelsysteem meet het gebruik, omgevingscondities en past de cyclus hieraan aan. Dit zorgt voor een zeer laag dynamisch energieverbruik en een verlengde levensduur. Bijvoorbeeld een B-klasse met adaptieve sturing zal minder energie verbruiken dan een A-klasse zonder adaptieve sturing. Dit komt o.a. dat de apparatuur er zelf voor zorgt dat er niet onnodig (extra) wordt gekoeld. De koelingen zijn voorzien van groen isolatiemateriaal op waterbasis.

Het systeem meet:

• Temperatuur verdamper.
• Temperatuur compressor.
• Omgevingstemperatuur.
• Temperatuur in de koelkast.
• Dagen in bedrijf.
• Aantal keren aanslaan compressor.
• Aantal keren openen van de deur.

De koeling heeft twee weken nodig om zich aan te passen aan het werkelijke gebruik. De gebruiker hoeft alleen maar aan te geven wat er in zijn koeling zit door het juiste programma te selecteren. De unieke touchbediening heeft standaard voorkeursprogramma\'s voor ieder product.

Wanneer u een delicaat product moet bewaren, is een tussenstijl verdamper de beste keuze. De grote verdampers die achter elke deuropstelling van de adaptive supreme koelwerkbanken zijn geïnstalleerd, zorgen ervoor dat de temperatuur in elk compartiment wordt gehandhaafd.

Interesse?

Wilt u meer weten over dit innovatieve product? Kom langs op de Metos stand op D5 in hal 10. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie.

www.metos.nlMetos

Birnieweg 2
7418 HH DEVENTER
088-024 23 00
info@metos.nl
www.metos.nl

Maakt deel uit van de Italiaanse Ali group, de grootste professionele keuken en spoelkeuken leverancier in Europa met productiefaciliteiten in 24 landen en ca. 7.600 medewerkers. Onze missie: de werkmethodieken in de keuken en spoelkeuken verbeteren en het rendement verhogen. Dat doen wij met logistieke oplossingen, hoogwaardige producten, service en onderhoud. En vooral met passie. Standnummer:   D5