My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Wendbaar beddentransportmiddel met 360 graden rotatie

Dagelijks worden er in ziekenhuizen veel bedden verplaatst. De grootte en het gewicht van een bed, met of zonder cliënt, maken het verplaatsen van bedden zeer arbeidsintensief.

In samenwerking met VUmc, Radboud UMC en fabrikant Beagle Mobility heeft Doove Care Groep de Beagle Bed Mover ontwikkeld. De Beagle Bed Mover zorgt voor een vlotte en constante werking van de beddentransportdienst zonder dat medewerkers fysiek risico lopen.

Alle duw, trek- en draaikrachten worden door de Beagle Bed Mover (BBM) overgenomen. Dit vermindert werkgerelateerde gezondheidsklachten en het risico op ziekteverzuim. De BBM is zeer wendbaar en kan bedden zijdelings verrijden, voor- en achterwaarts bewegen en 360 graden roteren in korte draaicirkels. Bedden kunnen met de BBM eenvoudig door 1 in plaats van 2 personen worden verplaatst.

De intuïtieve besturing reageert soepel en nauwkeurig en zorgt voor een betere controle over het bed. De Human Machine Interface (HMI) is individueel programmeerbaar waardoor de rij eigenschappen kunnen worden aangepast aan de situatie/berijder.

De BBM kan snel en eenvoudig onder welk bed gekoppeld worden. Doordat het apparaat onder het bed geschoven kan worden, wordt de combinatie bed - Beagle Bed Mover nauwelijks verlengd en kan het zonder loskoppelen een lift of kamer worden in- en uitgereden.Doove Care Groep

Wilhelminakade 10
2741 JV WADDINXVEEN
018-262 49 00
info@doove.nl
www.doove.nl

Doove Care Groep is de vertegenwoordiger van een nieuwe generatie jonge en energieke ondernemers, die zich inzet voor kwaliteit en klantgerichtheid op het hoogste niveau. Doove Care Groep is al bijna 50 jaar landelijk actief als leverancier van hulpmiddelen aan zorginstellingen en is daarnaast bekend in de hulpmiddelenbranche om haar uitstekende service- en onderhoudsafdeling.