My Example

winnaars 2019-2011

Genomineerden 2019-2011

deelnemers 2019

Watervrije urinoirs ... met garantie!

Heb je ooit watervrije urinoirs met een gepatenteerde afsluittechniek gezien? Deze techniek is onderscheidend van elk ander systeem.

Levensduur en onderhoud
De afsluittechniek laat bij elke gebruik de urine volledig in de afvoer wegvloeien en sluit deze volledig af. De afsluittechniek kan daarom functioneren zonder gebruikmaking van enig hulpmiddel zoals geurblokken of andere kunstgrepen. 

De levensduur ligt ver boven alle verwachtingen en draagt bij aan het probleemloos functioneren met een minimum aan onderhoud. 

Het onderhoud kan door iedereen in slechts enkele seconden gedaan worden en is tot een minimum beperkt. Het onderhoud bestaat slechts uit het inspuiten van het urinoir met de door ons ontwikkelde reiniger, niet nawissen.
De reiniger is specifiek voor de beheersing van urine ontwikkelt. Ook het probleem van urinesteen is verleden tijd. Wij blijven voor ons produkt garant staan.UriNed

Tiberiuslaan 14
6642 AN BEUNINGEN
024-677 51 30
info@urined.nl
www.urined.nl

UriNed is leverancier van watervrije urinoirs. Om een watervrij urinoir optimaat en probleemloos te kunnen laten functioneren is de afsluittechniek van essentieel belang. UriNed maakt de belofte waar dat uw watervrije urinoirs met onze gepatenteerde afsluittechniek probleemloos functioneren.