My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Van afval naar energie

Wij bieden een service op maat waarbij we de afvalinzameling en het energiegebruik van uw bedrijf aan elkaar koppelen. We regelen het scheiden en inzamelen van uw bedrijfsafval en helpen met alle energiezaken, zoals het verminderen van uw energieverbruik en het regelen van uw energieovereenkomst. Het afval dat niet gescheiden kan worden wordt verbrand met energieterugwinning, waarbij het voordeel wordt verrekend met uw energieovereenkomst.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke topics in het huidige ondernemerslandschap. Bedrijven willen wel graag groener ondernemen, maar 70% van hen geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning. Waste2power geeft deze ondersteuning en realiseert daarbij vaak ook nog eens een kostenbesparing. Ondanks dat er veel afvalinzamelaars en energiebedrijven zijn, is deze combinatie en deze vorm van dienstverlening uniek, maar wel essentieel om een duurzamere wereld te creëren.Waste2power

Bijlestaal 44M
1721 PW BROEK OP LANGEDIJK
072-720 22 06
info@waste2power.nl
www.waste2power.nl

Wij maken uw circulaire ambitie waar! Veel ondernemers willen graag groener ondernemen, maar meer dan 70% van hen geeft aan behoefte te hebben aan ondersteuning. Waste2power biedt deze ondersteuning in de transitie naar duurzaam ondernemen. Wij bieden een service op maat waarbij we de afvalinzameling en het energiegebruik van uw bedrijf aan elkaar koppelen. Kostenbesparend en circulair!