My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Innovatieve vendingmachine

Een compacte, next generation (Dutch design) vendingmachine die de consument volledig bedient via het unieke touch glas of een smartphone. Vanwege zijn verschijning en slimme technologie is hij bij uitstek geschikt voor compacte kantooromgevingen en semi-publieke ruimten. Dus locaties waar tot voorkort het plaatsen van een vendingmachine niet mogelijk of niet rendabel was.

De Junea breekt als challenger met alle regels in de traditionele markt van vendingmachines, door een integrale visie op hardware en software. De combinatie van high end uitstraling, innovatiekracht en gebruiksgemak biedt een compleet nieuwe ervaring in de kantooromgeving en compacte semi-publieke ruimtes. Junea geeft consumenten eenvoudig toegang tot producten die zij op dat moment nodig hebben. Ze kunnen cashloos betalen en productinformatie ophalen met een handige app. Ook kan de Junea bediend worden via het innovatieve touch glas. Bedrijven en gastvrijheidsorganisaties hebben met de Junea een extra eye-catching instrument om de servicegraad en de beleving op hun locaties een gigantische impuls te geven. Tot slot biedt Junea Selecta toegang tot een gigantisch nieuw marktpotentieel, namelijk plekken waar tot op heden geen mogelijkheden waren voor een grote, traditionele vendingmachine, maar waar wel behoefte is aan on demand beschikbaarheid van snacks. Op het vlak van bewust consumeren biedt Junea een passend assortiment, waarin naast de traditionele snacks ook een breed assortiment aan gezonde snacks beschikbaar is. Daarmee vervult Junea ook een stimulerende voorbeeldfunctie.Selecta Netherlands

Calandstraat 41
3316 EA DORDRECHT
078-654 45 44
info@nl.selecta.com
www.selectavending.nl

Selecta is op het gebied van vending de marktleider in Europa. Daardoor hebben we een schat aan kennis en ervaring op het gebied van koffieconcepten en fris, snack & fresh food oplossingen. Selecta biedt voor elk bedrijf een passend koffieconcept met koffiemerken van topkwaliteit als: Starbucks on the Go, Lavazza, Pelican Rouge en Miofino, waarbij de koffiebeleving voorop staat.