My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Het nummer 1 locker systeem

Medewerkers verwachten steeds meer vrijheid in de manier waarop zij hun werk organiseren. Soms werken ze vanuit huis, een andere keer op een flexibele werkplek op kantoor of in ploegdiensten in een ziekenhuis. Dit vraagt om een andere opzet van opbergruimte. Het lockermanagementsysteem van Vecos is een slimme self-storage-oplossing die ruimtegebruik optimaliseert.

Veel mensen voelen zich ongemakkelijk wanneer ze geen vaste werkplek of een vaste locker hebben. Het is niet per definitie de verandering die mensen een probleem vinden, het is voornamelijk de onzekerheid rondom de verandering. Mensen willen graag weten waar ze aan toe zijn. Binnen een kantoor of ziekenhuis is dit eenvoudig te realiseren door het inrichten van goede ruimtebeheersoftware en werkplekapplicaties die medewerkers helpen een werkplek en een locker te vinden. Daarnaast levert de technologie van Vecos het facilitair team inzichten die hen kunnen helpen om de werkplekken en opslagruimte weer te optimaliseren.VECOS Europe

Esp 237
5633 AD EINDHOVEN
040-368 60 30
info@vecos.com
www.vecos.com

Marktleider in lockermanagementsystemen voor scholen, ziekenhuizen en kantoren (Het Nieuwe Werken). Deze systemen geven een boost in ruimtebeleving, stimuleren dynamisch gebruik, optimaliseren kastruimte en vergen minimale managementtijd. Met elk type kaart en smartphone. Vecos brengt de dag dat lockers zichzelf beheren weer een stap dichterbij.