My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Uitwisbare vellen voor op papierloze kantoren

Wij helpen bedrijven op weg naar een papierloos kantoor. Steeds meer gaat digitaal. Tegelijkertijd willen we graag blijven schrijven. Denk aan het papiertje op je bureau, je prullenbakken vol Post-Its of de volle muur door een 'brown paper' sessie. En dat verdwijnt dan weer in de prullenbak. Niet heel milieu-vriendelijk, maar vooral ook gewoon niet efficiënt. 

Bambook brengt met Stick-On weer een off line product op de markt, met een on line koppeling. Uitwisbare vellen, die eindeloos lang meegaan in een mooi jasje gestoken:

  •  bij je Stick-On zit een handige Bambook-tas. Ideaal om je Stick-On op te rollen en mee te nemen.
  • de vellen worden geleverd met handige bamboe-kokers. Deze stevige kokers zijn bedoeld om de kwaliteit van je vellen te waarborgen
  • ook leveren we uitwisbare, magnetische Post-Its. Zo kun je op een duurzame manier creatief blijven werken. En, niet onbelangrijk, ze blijven goed zitten
  • wanneer je creatieve sessie voorbij is ben je je aantekeningen niet kwijt. Met de handige gratis Bambook-app scan je je aantekeningen en stuur je het direct naar je Drive, Dropbox of Onedrive. Vervolgens kun je met een gerust hart je vellen weer uitwissen. Wel zo AVG-proof.


Bambook

Grotestraat 106A
6711 AP EDE
0318-307 340
info@bambook.nl
www.bambook.nl

Helpt bedrijven om richting een paperless office te gaan. Geen papierverspilling meer met het uitwisbare Bambook schrift. Daarnaast lanceert Bambook in januari een nieuw concept, ideaal voor in vergaderruimten. Uitwisbare vellen, te plaatsen op iedere gladde ondergrond. Makkelijk oprolbaar en weer mee te nemen. In combinatie met de gratis Bambook-app raak je je aantekeningen niet kwijt.