My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Het mobiele transparant 'room in room' systeem

Design, functionaliteit en akoestiek gaan hand in hand als we het over mobiel transparant 'room in room'  hebben. Het syteem vereist geen enkele klimaattechnische of aircotechnsiche aanpassing. Het is in iedere ruimte of kantoortuin te plaatsen door zijn flexibiliteit.

Umbrella, het vrij in de ruimte te plaatsen mobiel transparant 'room in room' systeem. Design, functionaliteit en akoestiek gaan hand in hand als we het over Umbrella hebben. Het syteem vereist geen enkele klimaattechnische of aircotechnsiche aanpassing. Umbrella is in iedere ruimte of kantoortuin te plaatsen door zijn flexibiliteit. Het system is qua omvang naar keuze te plaatsen, namenlijk als een kwart cirkel, halve cirkel, driekwart cirkel of hele cirkel. Men kan vanaf een kwart cirkel op ieder gewenst moment uitbreiden tot een hele cirkel. Het plafond is voorzien van akoestische paneelelementen waarin tevens LED verlichting is aangebracht. De verticaal toegepaste transparante akoestsiche stof is van het hoogwaardige Zwitserse bedrijf Baumann.Palmberg Buroinrichtingen + Service

Rietveldenweg 47
5222 AP 'S-HERTOGENBOSCH
041-168 95 22
info@palmberg.nl
www.palmberg.nl

Gespecialiseerd in hoogwaardige moderne kantoorinrichtingen, een uitstekende service en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Productie volgens kwaliteitsmanagement ISO 9001, milieumanagement ISO 14001 en de EG-Eco certificering. Werkveiligheidsmanagementsysteem OHSAS 18001:2007 en de BIFMA Level certificering.