My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Met kantoorinrichting werkstress voorkomen

Wij zijn een voorstander van een kantoorinrichting waarbij niet alleen is nagedacht over design, maar ook over de gezondheid van de medewerkers en het voorkomen van beroepsziekte nummer 1 op kantoor; stress. Wij geven advies op het gebied van het voorkomen van stress op kantoor en adviseren hierbij een ondersteunende kantoorinrichting.

Akoestiek en privacy
Een belangrijk aspect binnen het voorkomen van stress en de gezondheid op kantoor is akoestiek en privacy. Geluid is ergernis nummer 1 op kantoor en wordt ervaren als stressor. Wij hebben hiervoor diverse oplossingen, maar de Treehouse van ons merk Bejot is één van onze favoriete oplossingen. Er zijn diverse uitvoeringen van de Treehouse; Treehouse Double (met/zonder deuren), Treehouse Enkel en Treehouse Phone. Elke uitvoering dempt het geluid en geeft een gevoel van privacy, maar op diverse niveaus.

Teambuilding en creativiteit
De Treehouse geeft het een gevoel van teambuilding wanneer u een overleg in de Treehouse houdt en zorgt het unieke design voor de stimulatie van de creativiteit. Door de Treehouse komt u in een geheel andere omgeving terecht, een speelse en kleurrijke omgeving. Het product is ideaal voor overleg met meerdere personen of voor één werknemer die in alle rust en privacy wil werken.

Moment van rust
Af en toe een rustmoment is een belangrijk aspect binnen het voorkomen van stress op kantoor en ook hierbij kan de Treehouse u goed ondersteunen. De Treehouse biedt een moment van rust als het geluidsnivau te hoog wordt op kantoor en u de concentratie niet meer kunt opbrengen. Zo neemt stress niet de overhand, kunt u in deze omgeving rusten, opnieuw beginnen en uw creativiteit zijn gang laten gaan.

Mobiliteit
Ondanks de grootte van het meubelstuk is de Treehouse zeer mobiel, verplaatsbaar middels wielen. Wanneer de behoefte op kantoor verandert is de Treehouse daar te plaatsen waar nodig.Mikomax Nederland

Torenallee 20
5617 BC EINDHOVEN
040-256 56 25
info@mikomax.nl
www.mikomax.nl

Wij van Mikomax Nederland verkopen kantoormeubilair en kantoorinrichtingen. Momenteel is stress een groot probleem binnen werkend Benelux, daarom hebben wij ons hier in gespecialiseerd. Er wordt binnen een kantoorinrichting te weinig gekeken naar stresspreventie. Stress wordt later geconstateerd en dan komt men erachter dat de kantoorinrichting niet aansluit op het advies om stress te voorkomen.