My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Timetable Lift

Een mobiel tafelprogramma met klapbaar blad in de lengte-as. Met omhoog gezwenkt blad is het tafelprogramma uiterst compact in elkaar te rangschikken. De mobiele tafelprogramma is draadloos (d.m.v. een accu) elektromotorisch in hoogte verstelbaar van 73 tot 139 cm. Met beschrijfbaar en optioneel magnetisch oppervlak en bovendien als whiteboard en projectieoppervlak te gebruiken.

De Timetable Lift is een mobile tafel die ideaal is voor tijdelijke vergaderzalen, scrum ruimtes, conferenties of projecten. en sluit dus prima aan bij de huidige vraag van de markt. In één handeling van vergadertafel of werktafel naar presentatie board!Wilkhahn

Van Nelleweg 2120
3044 BC ROTTERDAM
010-750 33 90
info@wilkhahn.nl
www.wilkhahn.com

Ook dit jaar presenteert Wilkhahn als projectmeubelproducent een aantal innovatieve producten. De Timetable Lift, een hoogte instelbare klaptafel, draadloos d.m.v. lithium batterij. Tevens te gebruiken als white-, projectie- of magneetboard. Ook de Trimension® bureaustoelen met een verhoogde zitpositie (ESP): ON, IN & AT zullen wij presenteren. Wij heten u van harte welkom op onze stand.