My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Technologie voor hogere productie en minder klachten

De exoskeletten stellen werknemers van productiebedrijven in staat om productiever te zijn en het risico op klachten te minimaliseren. Dit niet-aangedreven exoskelet voor het bovenlichaam verlicht werkzaamheden, waarbij armen intensief gebruikt worden. De technologie biedt de gebruiker een gewichtloos gevoel in de armen, waardoor spieractiviteit en vermoeidheid verminderen. Het ondersteunt de biologische beweging van gewrichten en draagt het gewicht over aan het onderlichaam. Deze nieuwe technologie gebruikt energie uit spieren in het lichaam die normaal niet belast worden tijdens het werk.  

Toepassing:
• Reikafstanden
• Boven schouderhoogte werken  

Voordelen:  
• Optimaliseert de rughouding
• Minder belasting van nek- en schoudergebied
• Aanpasbaar aan postuur gebruiker  

Waarom de Skelex?
In de industrie is veel lichamelijk zwaar werk. Je werkt vaak langdurig in een belastende houding. Deze werkzaamheden vergroten het risico op letsel en dat kan resulteren in een lagere productiviteit, langdurige uitval en zelfs arbeidsongeschiktheid. De Skelex kan een belangrijke rol spelen in het reduceren van deze klachten en dus in het duurzaam inzetbaar houden van mensen die lichamelijk zwaar werk doen.  Health2Work

Zwetsloot 5E
9231 DW SURHUISTERVEEN
088-240 00 60
info@health2work.nl
www.health2work.nl

Levert een gezonde en efficiƫnte werkomgeving waardoor jij en je medewerkers volop energie hebben om optimaal te presteren. Iedereen verdient een gezonde werkomgeving die je gelukkiger en productiever maakt. Een werkomgeving die je uitdaagt om meer in beweging te komen en minder sedentair gedrag te vertonen. Hoe? Ontdek het bij ons hoe je dit toepast in jouw werkomgeving.