My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Systeem voor contactloos betalen

Met een mobiele Multipay rekenen bezoekers, patienten en gasten eenvoudig producten en of maaltijden af met contactloze bankkaart, medewerkers - en/of gastenpas. De mobiele Multipay is bij uitstek geschikt voor mobiele medewerkers die producten, maaltijden en diensten naar de bezoekers, patienten en gasten toebrengen.

Dankzij de simpele indeling kan iedereen er moeiteloos mee werken. Medewerkers kunnen producten aanslaan en gasten laten betalen op één apparaat. Consumenten worden zo sneller geholpen, kunnen meekijken met hun bestelling en daarna direct (contactloos) afrekenen.

Creo ontwikkelt en installeert innovatieve betaal- en toegangscontrolesystemen. Het doel van Creo is het effectief, efficiënt en betrouwbaar afhandelen van transacties van bezoekers van hotels, ziekenhuizen, veerponten en scholen. We zijn altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw organisatie. Creo is aanzetten en werken. Wij zijn er trots op systemen te ontwikkelen en te leveren die door iedereen eenvoudig zijn te bedienen en het altijd doen.

Voor mobiele medewerkers die producten en diensten naar bezoekers, patiƫnten en gasten toebrengen.Creo Cashless Payment Systems

Lichtfabriekplein 1
2031 TE HAARLEM
085-401 17 23
info@creo.nl
www.creo-cps.nl

Levert cashless betaal-, toegang- en kantoorbewegwijzeringsystemen in de markten catering, openbaar vervoer, ziekenhuizen, universiteiten en stadions. De focus ligt daarbij op het efficiƫnter en effectiever maken van organisaties door het vergroten van de veiligheid, verkorten van wachtrijen en bestrijden van fraude onder personeel.