My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Diverse unieke en innovatieve afval reducerende machine

Het concept ‘Superlizzy’ omvat diverse unieke en innovatieve afval reducerende machines die het volume afval met maar liefst circa 85-90% reduceert, afhankelijk van het type afval.

De machines hebben het formaat van een normale afvalbak die je o.a. ook tegenkomt in fastfood restaurants. De machines zijn voorzien van 2 interne schroeven die het gedeponeerde ‘consumenten’ afval direct versnippert en het vloeibare deel (ijsblokjes, frisdrankresten etc.), apart scheidt van het overige afval. Hierdoor ontstaat een aanzienlijke volumeverlaging ten opzichte van de traditionele afvalsystemen.  De Superlizzy is perfect inzetbaar voor onder andere fastfood restaurants, bedrijfsrestaurants, publieke locaties (treinstations, winkelcentra, ziekenhuizen etc.), pretparken, musea, bioscopen, cateraars, instellingen/scholen en vele overige branches.  

Belangrijke voordelen van Superlizzy op een rij: 
- Volume Reductie met circa 85-90%
- Verlaging interne transporthandelingen en significante daling van het aantal ledigingen t.o.v. huidige systemen (hierdoor besparing op personele inzet)
- Hygiënisch in gebruik en voorkomen van volle afvalbakken
- Een nette werkomgeving en presentatie in restaurants door de gesloten afvalbak
- Scheiding van vloeibaar afval van het overige afval (geen lekkende zakken meer etc..)
-Ideaal inzetbaar als marketing tool en promoot uw duurzame beleid
- Geen nare luchtjes meer door de ingebouwde hygiëne spray en het gesloten systeem
- Handige software en ingebouwde display die de status weergeeft van de machine en bijv. volle afvalzak meldingen
- Onderhoudsvriendelijk
- Gemakkelijk in te bouwen in iedere huisstijl en eenvoudig te personaliserenGreentrash

Dorpsstraat 49
3481 EA HARMELEN
06-109 764 38
info@greentrash.nl
www.greentrash.nl

Biedt unieke oplossingen op het gebied van afval reducerende maatregelen en adviseert uw organisatie met afvalmanagement en duurzaamheid. Start nu met het verminderen van uw afvalvolume met het revolutionaire afvalconcept Superlizzy. Een reductie machine die ideaal inzetbaar is voor o.a. consumenten restafval. Ideaal voor o.a. (fastfood-)restaurants, kantines, openbare locaties etc.