My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Straalpijpvergrendeling

Legionella risico verkleind door extra brandslanghaspel verzegeling. In het kader van de legionellapreventie moeten gebouweigenaren ervoor zorgen dat brandslanghaspels alleen gebruikt worden bij brand, en niet om de planten water te geven, de auto te wassen enzovoorts.

Vaak is het legionella waarschuwingsbordje, in combinatie met het verzegelen van de hoofdafsluiter, voldoende. In openbare gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen is het echter wenselijk om een extra barriëre tegen misbruik aan te brengen. Als alleen de hoofdafsluiter wordt verzegeld, kan de straalpijp nog steeds geopend worden en water uit de slang lopen. Hiervoor is de nieuwe Saval straalpijp vergrendeling ontwikkeld.

Deze straalpijp vergrendeling komt in de plaats van de ophanghaak; de straalpijp wordt in de houder geplaatst waarna de klep gesloten en verzegeld wordt. Het gebruik in geval van brand blijft echter net zo eenvoudig.Saval

Huifakkerstraat 22
4815 PN BREDA
076-548 70 00
info@saval.nl
www.saval.nl

Sinds 1925 actief op het gebied van brandbeveiliging, gespecialiseerd in de productie van brandblussers en brandslanghaspels. Daarnaast verzorgt Saval het onderhoud van genoemde blusmiddelen en noodverlichting en maken veiligheidsopleidingen zoals onder andere BHV, VCA en EHBO het assortiment compleet.