My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Stop Wasting, Start Recycling met Sensor Recycler

Stop Wasting. Start Recycling. Ontdek de nieuwste afvalscheidingsoplossing van 30 + 14,5 + 14 liter. Een stijlvolle sensor afvalbak met een ruim compartiment met kunststof binnenemmer en daarnaast twee compartimenten met binnenemmers waarbij de onderste gemakkelijk toegankelijk is door de uittrekbare lade. Een ideaal gestapeld ontwerp afvalscheider voor optimale ruimtebesparing.

In Nederland wordt ruim de helft van het huishoudelijke afval gescheiden ingeleverd. Huishoudens en bedrijven leveren een aanzienlijke bijdrage aan afvalscheiding en daarmee aan een circulaire economie. Materialen als papier, glas, plastic en batterijen kunnen voor een groot deel hergebruikt worden. Dat bespaart nieuwe grondstoffen, energie en geld. Door vooraf de materialen goed van elkaar te scheiden zorgen we ervoor dat er kwalitatief goede nieuwe grondstoffen uit het afval gemaakt kunnen worden. Bovendien is afval scheiden ook nog eens kostenefficiënt.

Waar een afvalbak voor twee afvalstromen voorheen voldoende was, zijn nu steeds vaker drie of meer compartimenten nodig om ons afval terdege te kunnen scheiden. De Mirage Plus Sensor Recycler van EKO heeft aan de ene kant een ruim compartiment met kunststof binnenemmer en aan de andere kant twee gestapelde compartimenten met binnenemmers waarbij de onderste gemakkelijk toegankelijk is door de uittrekbare lade. Deze fraai ogende design afvalbak is uitgevoerd in mat RVS met vingerafdrukbestendige coating en zwarte kunststof details. Het sensor mechanisme met geruisloos sluitend deksel zorgt voor een hygiënisch gebruik. Een ideaal gestapeld ontwerp afvalscheider voor optimale ruimtebesparing.

EKO staat voor stijlvolle producten voor keuken, badkamer en (thuis)kantoor. Van een
keur aan pedaalemmers tot eigentijdse sensor bins en van fraaie touch afvalbakken tot praktische huishoudelijke oplossingen. Vanuit EKO’s motto "Sensible eco living", is er een uitgebreid productassortiment
ontwikkeld dat voldoet aan de eisen van deze tijd, waarin kwaliteit, service en een betaalbare prijs de kenmerken zijn waar EKO voor staat.Vepa Bins

Schrijnwerkersweg 15
1786 PC DEN HELDER
022-366 83 83
info@vepabins.nl
www.vepabins.nl

Specialist in afvalbakken met een focus op afvalscheidingssystemen. Het uitgebreide B2B assortiment bestaat daarnaast uit: garderobes, brievenbussen, kantoor- en schoonmaakartikelen. Het brede assortiment kenmerkt zich door eigen producten, maar ook merkproducten van partners zoals: Rubbermaid, Simplehuman en EKO. Vepa Bins levert snel uit voorraad, uitsluitend aan haar dealers, door heel Europa.