My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Slimme tappunten

In veel panden is de koud water temperatuur te hoog vanwege hoge omgevingstemperaturen en weinig stroming. Dit is de belangrijkste oorzaak van legionella problemen. Daarom moet regelmatig worden gespoeld en getemperatuurd. Aan dit zogenaamde thermisch beheer geeft de overheid de voorkeur maar het kost veel tijd en geld, bovendien is het lastig te borgen.

Daarom heeft Certafix volledig in eigen beheer een integrale oplossing ontwikkeld voor automatisch spoelen en temperaturen (SlimmeTappunten en SlimmeVoelers) waarvan de acties worden gelogd in ons digitale internetlogboek.

Het resultaat? De klant heeft geen omkijken meer naar spoelen en temperaturen, kan aantonen dat dit goed gebeurt en bespaart tijd en geld. Meestal is de terugverdientijd korter dan 2 jaren!Certafix

Heliumstraat 15
7463 PL RIJSSEN
054-863 15 25
info@certafix.nl
www.xic.nl/#forwarded

Biedt met Integraal Veilig Gebouw (IVG) een totaaloplossing voor gebouwveiligheid waarmee alle bouwkundige, installatietechnische en organisatorische aspecten zijn afgedekt. Met IVG voldoet u op het gebied van Legionella, Asbest, Milieu, Brandveiligheid, Arbo, NEN3140 en Lift- en stookinstallaties aan de wet- en regelgeving, beheerst u risico's en bespaart u tijd en geld.