My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Een gepatenteerde ophangsysteem

Met de gepatenteerde ophangsysteem plaats je zonder te boren met je handen een schilderij ophangsysteem op een gipswand. Dit is het eerste schilderij ophangsysteem dat zonder te boren te monteren valt. Klik vervolgens de rails op de clips en het schilderij ophangsysteem hangt al! Het makkelijkste schilderij ophangsysteem ter wereld!

Deze noviteit zou moeten winnen omdat dit het eerste schilderij ophangsysteem is dat zonder te boren maar met de handen op een gipswand valt te monteren. Een ophangsysteem was al een goede oplossing voor duurzaam gebouwbeheer maar met de STAS drywallXpress is het nog makkelijker en laagdrempeliger geworden om ophangsystemen binnen een organisatie toe te passen.STAS picture hanging systems

Esp 245
5633 AD EINDHOVEN
040-292 48 48
info@stas.nl
www.stas.nl

Ontwikkelaar, producent en leverancier van hoogwaardige ophangsystemen voor uiteenlopende wanddecoraties. Ophangen met STAS betekent eindeloos verplaatsen, verwisselen en variƫren zonder moeite, gereedschap of schade. Duurzaam gebouwbeheer en kostenbesparing staan daarbij centraal. De projectenmarkt die wij bedienen is zeer breed.