My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Modulair akoestisch systeem

Een vrij hangend akoestisch systeem ontworpen om de akoestiek te verbeteren terwijl de ruimte open blijft. Het systeem bestaat uit modulaire akoestische elementen die variëren in kleur en maat. De elementen zijn gemaakt van akoestische vulling van polyester vilt tussen 2 lagen van 100% wolvilt. Je kunt jouw designobject creëren: hangend voor de muur of als een roomdivider in de ruimte. Dankzij het modulaire systeem zijn vele variaties mogelijk en is het mogelijk te veranderen als je de ruimte anders in wilt richten.

 Het is een innovatief, modulair systeem wat op een heel eenvoudige manier de sfeer en akoestiek van een ruimte kan verbeteren. Het kan in vrijwel elke ruimte geïnstalleerd worden omdat het eindeloos toegepast kan worden. Varieer in kleur en formaat van de elementen en van het totale object. Zelfs na installatie kan, als de ruimte anders ingedeeld gaat worden, het systeem anders opgesteld worden. Op een heel simpele manier kan er gespeeld worden met kleur en aantallen. De bevestigingsmogelijkheden zijn heel eenvoudig, een (gordijn)rail is al voldoende. Eigenlijk is het een soort legosysteem en daardoor door iedereen, in elke ruimte te installeren. En het lost het probleem van de akoestiek op, waardoor mensen beter kunnen functioneren in de ruimte waarin ze werken of leven. Zowel in bedrijven als bij de particulier is het toepasbaar. Het systeem bestaat uit duurzame materialen: een vulling van gerecycled PET en een afwerking met 100% wolvilt.Merford Acoustic Materials

Franklinweg 8
4207 HZ Gorinchem
0183-675 000
info@merford.nl
www.merford.com

We ervaren meer en meer geluid in ons leven. Overlast van geluid kan niet alleen ons functioneren maar ook onze gezondheid beïnvloeden. Bij Merford vinden we dat geluid niemand mag beperken. Wij geloven dat er een oplossing is voor elk type geluidsoverlast. Daarom ontwikkelen wij continu nieuwe manieren om geluid te optimaliseren.