My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Veilig bereik van gevels en ruimten

Onze noviteit is een volledig autonoom product, aangedreven met batterij voor veilig en eenvoudige bereik van gevels en besloten ruimten. Het wordt gebruikt in combinatie met ophangrails, dakankers, tijdelijke dakankerpunten of met een davitsarm.

De RopeClimber backpack is een terechte winnaar omdat het een innovatief product is dat veilig is, breed inzetbaar en de mogelijkheid geeft om ook op moeilijk bereikbare plaatsen veilig werkzaamheden uit te voeren. Het product kan autonoom gebruikt worden waardoor men niet afhankelijk is van een ander. Bovendien hoeft men geen professionele klimmer te zijn en heeft het een zeer beperkte installatietijd. Hierdoor is het product uit kostenoogpunt zeer efficiënt. Het is een ergonomisch en comfortabel product voor mensen die op hoogte werken. De RopeClimber backpack is veelzijdig inzetbaar. Het product is geschikt voor onderhoud van gevels op luchthavens, ziekenhuizen, kantoor- en winkelcentra. De RopeClimber backpack is ook inzetbaar in besloten ruimten in combinatie met statieven met touwlier. Tevens geschikt voor onderhoud van elektrische torens en windturbinebladen.Eurosafe Solutions

Conradstraat 15
8013 RN ZWOLLE
038-467 19 10
info@eurosafesolutions.com
www.eurosafesolutions.com

Is specialist in veilig werken op hoogte en in besloten ruimten. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België leveren wij systemen en oplossingen voor veilig werken. Zo ook voor gevelonderhoud. Hiervoor ontwerpt en levert Eurosafe Solutions verschillende oplossingen. Bekijk onze website voor info over onze diensten en het Safety at Height Management System®.