My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Een compleet nieuw concept om kosten te besparen in de grootkeuken

Een compleet nieuw concept om kosten te besparen in de grootkeuken! Met dit innovatieve sorteersysteem voor organisch afval wordt het aantal handelingen in de keuken fors terug gebracht. Verder wordt het volume van voedselafval met 80% gereduceert.

De Rendisk Flex WasteDispo voorziet in een automatische en hygiënische verwerking van al het voedselafval. Het systeem transporteert de voedselresten door middel van vacuümtechniek en brengt de CO2 emissie drastisch terug. De voedselresten kunnen bovendien omgezet worden in groene energie of compost.

Het Rendisk Flex WasteDispo concept is eenvoudig in bestaande situaties toe te passen. De complete technische installatie inclusief opslagcapaciteit past op 2 m2. De transportpijp heeft een diameter van slechts 50 mm. en is eenvoudig aan te leggen door elke installateur.Metos

Birnieweg 2
7418 HH DEVENTER
088-024 23 00
info@metos.nl
www.metos.nl

Heeft vestigingen in Ruurlo en Amsterdam en specialiseert zich in het ontwerpen, installeren en onderhouden van grootkeukens ten behoeve van o.a. instellingen, ziekenhuizen, bedrijfsrestaurants en horeca. Onze projectadviseurs hebben een grote ervaring opgebouwd op het gebied van werkklimaat, logistiek, veiligheid en hygiƫne in de keuken en kunnen u hierdoor optimaal adviseren.