My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Locker met compartimenten

Deze locker is voorzien van compartimenten in diverse afmetingen, met of zonder oplaadfunctionaliteit, afhankelijk van de behoefte om het apparaat ook op te laden en of te synchroniseren. Daarbij is ook in te stellen dat uitsluitend volledig opgeladen apparaten mogen worden uitgegeven, zodat een medewerker altijd een apparaat uitneemt dat gereed is voor gebruik.

Het beheer van bedrijfsmiddelen wordt een stuk efficiënter door één beheersysteem voor verschillende devices. De beheerder heeft daarbij 24/7 controle over zijn vloot, hetgeen resulteert in een efficiënter gebruik en minder devices. Voor de gebruiker is het een voordeel dat hij in 1 systeem meerdere devices kan ophalen of retourneren die allemaal gereed zijn voor gebruik.Traka Nederland

Leeuwenhoekstraat 1
2652 XL BERKEL EN RODENRIJS
010-257 00 10
info@traka.nl
www.traka.nl

Als marktleider op het gebied van sleutel- en asset beheer, voorziet Traka ASSA ABLOY bedrijven in innovatieve oplossingen om hun operationele processen te verbeteren. Vanuit de eigen vestiging (voorheen NoRisk KeyManagement) worden al ruim 15 jaar klanten van naam en faam bediend met intelligente oplossingen voor het beheren van sleutels en andere gedeelde bedrijfsmiddelen.