My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Printen met vernislaag op naadloos (pvc vrij) behang

Als eerste printbedrijf in Europa heeft M2 Printing de mogelijkheid om op groot formaat een vernislaag te printen. Met name voor interieurontwerpers, facilitairmanagers en architecten is deze nieuwe printtechniek zeer interessant. De vernislaag kan worden aangebracht op verschillende materialen, als (pvc vrije) folie en naadloos behang.

Na een periode van veel testen op verschillende materialen heeft M2 Printing het interieurportfolio uitgebreid met een uniek product. De glimmende vernislaag geeft een luxe uitstraling en heeft het meest effect op een mat materiaal. Er kan met enkel een vernis laag worden geprint, of een (spot)vernis laag op een full colour print om enkele delen te highlighten.

Voorbeelden zijn:

- vernis op (tot 5m breed) naadloze wandbekleding
- vernis op matte (pvc vrije) folieM2 Printing

De Vijfhoek 11
1601 ML ENKHUIZEN
088-506 02 05
info@m2printing.nl
www.m2printing.nl

Maakt voor uw kantoorruimtes, werkplaats, receptie en publieksruimte de mooiste full colour prints. Niet alleen binnenwanden, maar ook vloeren, plafonds en glazen gevels kunnen door onze monteurs worden voorzien van een eigen identiteit. Uiteraard zijn binnen M2 Printing specialisten aanwezig die u kunnen helpen met keuze voor materialen, afwerking en technische vragen. Ook voor akoestische wanden, geprint behang, signing, folies en buitenreclame.