My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Powernapstoel met geïntegreerde FPS ontspanningstechnologie

De nieuwe powernapstoel is een volgende stap naar een nieuwe generatie functioneel meubilair met een zorgfunctie, passend in een moderne en goed-gefaciliteerde werkomgeving. We hebben een serie fraaie powernapstoelen met geïntegreerde FPS ontspanningstechnologie ontwikkeld, gericht op het creëren van een herstelmoment tijdens werkuren. Voor een herstellende powernap gedurende een nachtdienst, in stressvolle werksituaties of om in korte tijd gewoon mentaal en fysiek te herstellen. Het bewaken van de juiste balans tussen energie en workflow is daarbij de basis.

Diepe ontspanning door FPS
Geïntegreerd in stijlvolle, en in design uitgevoerde powernapstoelen is als een ‘kloppend hart’ de FPS techniek ingebouwd. Deze techniek, op basis van de subtiele en strelende trillingen van nagenoeg onhoorbare laagfrequente geluidsgolven, biedt met slechts één druk op de knop een diepe vorm van ontspanning. In korte tijd zorgt het systeem voor nieuwe energie.  Het concentratievermogen en het geheugen krijgen een flinke boost, het stressniveau daalt en de creativiteit neem weer toe. De ontwikkelde technologie richt zich op innovatieve wijze op fysiek én mentaal herstel van werknemers, op diepe ontspanning en op de, in populariteit toenemende powernap.

Top design
Maximale aandacht is besteed aan het design van de VITA Sentation Powernapstoelen. Het  zit- en ligcomfort, de bekleding én de bediening zijn van hoog niveau en de vier tiptoetsen zorgen niet alleen voor een traploze instelling van het rug- en beengedeelte, maar ook voor de lig-hoek van de stoel. Deze extra lig-hoek, de zogenaamde hart-balans stand, is voor ontspanning en voor een powernap erg belangrijk. De licht-gebogen knieën en de hartstreek vormen een denkbeeldige horizontale lijn, waardoor het hart de minste energie hoeft te genereren om de bloedsomloop te reguleren.   Onderzoeken aan de Radboud Universiteit en aan de TU Delft bevestigen de bijzondere ontspanningswaarde van de door NEWAS B.V. ontwikkelde FPS technologie, geïntegreerd in deze stijlvolle VITA Sentation powernapstoelen.Newas

Achterbonenburg 10
4116 BD BUREN
0344-571 444
info@newas.nl
www.powernapstoelen.nl

Heeft onder het label VITA Sentation een unieke serie powernapstoelen voor bedrijven en organisaties ontwikkeld. De luxueuze stoelen zijn voorzien van een innovatieve ontspanningstechnologie en bij uitstek geschikt voor de ideale powernap. Relaxen in de VITA powernapstoel zorgt voor een juiste balans tussen energie en workflow. Voor meer informatie en advies ga naar onze website.