My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Platform met slimme oplossingen voor het besparen van energie

Wij maken je omgeving (binnenklimaat) begrijpelijk en combineren dit met slimme oplossingen voor het besparen van energie. Hiervoor hebben wij een unieke combinatie van software en sensoren ontwikkeld. Stop met raden, start met weten!

Combinatie van software en sensoren:
Het AirTeq platform is een uniek platform waar inzicht en besparen samenkomen.  De software en sensoren geven inzicht en controle over je binnenklimaat en helpen je om eenvoudig energie te besparen. Het platfrom geeft je helder inzicht voor het maken van de juiste keuzes.

Inzicht en advies:
Met ons platform heb je real-time (en historisch) inzicht in alle parameters van het binnenklimaat, temperatuur, vochtigheid, fijnstof, CO2, VOC’s, ozon, NOx, etc..Onze sensoren geven je naast helder inzicht ook advies over welke maatregelen je zelf kan nemen om het binnenklimaat te verbeteren (via een handige app) of om energie te besparen. 

Duurzaam:
Door de koppeling van de slimme meters (elektra en gas) in combinatie met de slimme thermostaat besparen onze klanten tonnen CO2!  Ons platform zorgt voor laagdrempelige en betrouwbare (monitoring) oplossingen om je gebouw slimmer te maken en CO2 te besparen. Zo werken we samen aan een gezonde (werk)omgeving en dragen bij aan de klimaatdoelen.

Functies:
Inzicht in je werkomgeving
Automatisch rapportage en analsye (ARBO/GGD)
Centraal bedienen van verwarming
Inzicht in stroom / gasverbruik
Temperatuur, vochtigheid, CO2, Geluid, Fijnstof
Sturen op gedragAirTeq

Pascalweg 2A
4105 LG CULEMBORG
0345-785 611
info@airteq.eu
airteq.eu

Online monitoring van het binnenklimaat; slimme oplossingen voor het besparen van energie en kosten; gezonde lucht = gezonde medewerkers; intuïtieve app: altijd direct inzicht in uw klimaat op uw mobiel; plug&play: gemakkelijk te installeren; ons platform geeft inzicht in de kwaliteit van uw werkomgeving. AirTeq helpt u met het maken van de juiste keuzes!