My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Platform dat het volledige facilitaire proces integreert en beheert

Even voorstellen.. Hoi! Mijn naam is Elise. Met mijn hulp heb je nergens meer omkijken naar. Ik zorg voor efficiëntie op het vlak van logistiek, inkoop, service en equipment. Ik regel alles én zorg ervoor dat jij je kunt richten op de core business. Met slimme technologie en zo onzichtbaar mogelijk. Met service tot in de voorraadkast. Want dan is pas echt alles geregeld.

Waarom Elise?
De wereld gaat steeds sneller. Het bedrijfsleven is veranderlijker dan ooit. We willen altijd sneller, goedkoper of beter. Technologische ontwikkelingen zijn in een stroomversnelling geraakt. Met een ultiem hulpmiddel leggen we efficiëntie in handen van jouw medewerkers. The Internet Of Things is alles wat nodig is om efficiënt en effectief te werken. Het resultaat? De productiviteit stijgt en klanten ervaren de best mogelijke service. Met Elise ben je klaar voor een duurzame toekomst.

Stel je eens voor..
Dat het altijd inzichtelijk is waar producten zich bevinden, welke dit zijn, in welke hoeveelheid én in welke staat. Dat je met één handeling producten kunt bestellen. Dat het mogelijk is om tijdens werkzaamheden instructiefilmpjes, veiligheidsvoorschriften en productinformatie te tonen. Dat slimme technologie precies aangeeft welke ruimtes binnen een gebouw veel gebruikt zijn en dus vaker schoongemaakt moeten worden. Dat je direct inzicht hebt in welke dispensers bijgevuld moeten worden of welke lampen kapot zijn. Dat je efficiënt door het hele gebouw wordt gestuurd zodat geen onnodige tijd verloren gaat. Dat je gemakkelijk uren kunt bijhouden en foto’s kunt opslaan van de staat waarin een ruimte wordt aangetroffen én hoe het eruit ziet bij vertrek. Elise regelt het!

Elise biedt een scala aan mogelijkheden waarmee we bedrijfsprocessen efficiënter kunnen inrichten. Op basis van de behoeften van jouw organisatie kijken wij welke mogelijkheden er zijn. In een uitgebreid adviestraject met King worden alle bedrijfsprocessen onder de loep genomen. Dit resulteert in een op maat gemaakte slimme én duurzame oplossing voor je inkoop-, bestel-, administratieve- en logistieke processen.

Dit zijn de voordelen:

-Volledig gedigitaliseerd inkoop- en bestelproces
-Continue verbinding van medewerkers, middelen en gegevens
-Op maat gemaakt en afgestemd op het primaire bedrijfsproces
-Inzicht en overzicht in het operationele proces
-Stijging van productiviteit en kostenbesparend
-Verbeterd de klantbeleving

Elise, innovatief concept van King
King is totaalleverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland. Met innovatieve totaalconcepten nemen we onze klanten inkoop- en logistieke processen uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op hun core business.

Nieuwsgierig?
Meer weten over King en wat Elise voor jouw organisatie kan betekenen? Wij gaan graag in gesprek om te kijken naar de verschillende mogelijkheden.King

Postbus 6162
4000 HD TIEL
034-467 36 73
sales@king.nl
www.king.nl

Als totaalleverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen nemen we vanuit ons kantoor in Tiel onze klanten inkoop- en logistieke processen uit handen. Met slimme technologie zorgen we dat u efficiƫnter kunt werken. Dit systeem noemen wij Elise. Door Elise kunt u zich richten op uw core business. Bezoek onze stand voor meer informatie over dit innovatieve concept.