My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

'Orthese' op maat

Met de nieuwste kussens maakt men in een handomdraai een 'orthese' op maat. Voor mensen met ernstige rug- of zitproblemen is dit een perfecte oplossing.

Allereerst voegt men lucht toe aan het kussen. Vervolgens gaat de betreffende persoon zitten en het kussen vormt zich exact naar het lichaam. Het kussen volgt nauwgezet de contouren van het lichaam en sluit op iedere positie naadloos aan. Hierdoor ontstaat optimale ondersteuning en een goede drukverde-ling. Als de juiste positie is bepaald, wordt het kussen vacuüm gepompt en houdt het kussen de gewenste vorm.

Als de gewenste houding naar verloop van tijd verandert, kan het kussen opnieuw worden gevormd. Kortom, een passende oplossing die klaar is voor de toekomst. Er zijn rug- en zitkus-sens beschikbaar in diverse afmetingen. De kussens worden zowel los geleverd als ingebouwd in bureaustoelen.Health2Work

Zwetsloot 5E
9231 DW SURHUISTERVEEN
088-240 00 60
info@health2work.nl
www.health2work.nl

Levert een gezonde en efficiënte werkomgeving waardoor u en uw medewerkers volop energie hebben om optimaal te presteren. Volgens Health2work verdient iedereen een gezonde werkomgeving die mensen gelukkiger en productiever maakt.