My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

App om snel te reageren op incidenten

Wilt u dat uw collega’s zich veilig voelen? Wilt u weten of zij veilig zijn en belangrijker, wilt u snel reageren wanneer zij in gevaar zijn? Of het nu gaat om een technisch mankement, een gevaarlijke situatie, iemand die onwel wordt of een aanval van buitenaf, met NowForce zijn incidenten direct in beeld en worden collega’s of hulpverleners in staat gesteld om snel te reageren op incidenten.

NowForce is meer dan een BHV app. Er zijn al veel apps in omloop waarmee situaties gemeld kunnen worden. Doordat in NowForce ook de opvolging (of response) is geregeld, is de oplossing uniek en een echte toevoeging. De app is een SaaS oplossing. Dispatch Manager van NowForce is web-based en is dus beschikbaar voor elk platform. NowForce is snel te implementeren en breed inzetbaar bij een klein bedrijf, meerdere kleine bedrijven samen of juist bij grotere organisaties met risicovolle processen of die te maken hebben met een bepaalde dreiging van buitenaf. Met Business Intelligence tools maakt u inzichtelijk waar en hoe vaak (bijna) incidenten plaatsvinden en of getroffen maatregelen effect hebben. Veiligheidsprocessen kunnen hierop aangepast worden. Uw medewerkers voelen zich direct veiliger, of zij nu op het werk of op reis zijn of aan het sportveld staan. Met NowForce kunnen uw medewerkers bovendien als de ‘voelsprieten’ van uw organisatie fungeren. Zij kunnen defecten en (vermoedens van) incidenten direct via de app melden, inclusief context. Hierdoor is snelle afhandeling mogelijk en gaan uw responders nooit meer ‘blind’ een situatie in; ze beschikken altijd over actuele informatie van de situatie en locatie, inclusief routebeschrijving en videobeelden. Het publiek in een getroffen gebied krijgt instructies, wordt efficiënt de goede kant op geleid (weg van het gevaar) en het krijgt de (verplichte) vraag te laten weten of zij veilig zijn. Hierdoor kan gericht hulp worden geboden aan de mensen die niet veilig zijn. NowForce kan ook informatie uit de aanwezige systemen halen en zo afwijkende situaties herkennen. Verder kan NowForce gevoed worden met externe data, waardoor er nog meer situationeel awareness wordt gecreëerd. Kortom, een unieke oplossing die uw collega’s en organisatie naar een geheel nieuw niveau van veiligheid brengt!    Mactwin Security

Poort van Midden Gelderland Oranje 12
6666 LV HETEREN
026-479 22 33

www.mactwin.nl

Mactwin Security is een system integrator en aanbieder van innovatieve, maar bovenal effectieve en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen. We integreren toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse, branddetectie en andere beveiligingsystemen in projecten.