My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Non-food vending automaat gekoppeld aan de cloud

Hoe facilitereer je specifieke behoeftes van de mensen op locatie in een non-food vending automaat? Doordat de automaten gekoppeld zijn aan de cloud, worden de storingen sneller opgelost en wordt er een stuk efficienter bijgevuld. Dit assortiment wordt maandelijks geoptimaliseerd op basis van big data waardoor het aanbod continu verbeterd wordt en dus aantrekkelijk blijft.

Wat onderscheidt ons?
Door alle neventaken uit te besteden aan de juiste partijen 

  • inkoop en bevoorrading
  • onderhoud en service
  • customer service

De ondernemer is vrij om zich volledig te richten op de verbetering van een locatie specifiek assortiment. Elk lade in de automaat heeft een eigen categorie aan bestsellers (bv: verzorging, gadgets, drogisterij, schoolartikelen, seizoensgebonden artikelen, on the go, bedrijfsgerelateerde artikelen en overige artikelen). Op basis van deze verdeling zullen de minst interessante producten per categorie/lade vervangen worden door nieuwe producten op basis van big data, feedback, enquêtezuilen en ervaringen. Het bekende systeem van de branche willen wij dus omdraaien waardoor er meer focus gelegd kan worden op het verbeteren van de service, met een continu strak interssant assortiment in plaats van een standaardindeling waar de automaten voor meer problemen zorgen dan service.SchoolSupply

Rotterdam Airportplein 22
3045 AH ROTTERDAM
010-316 05 38
info@school-supply.eu
www.school-supply.eu

Non-food automaten service (gratis, valt buiten contracten/aanbestedingen). SchoolSupply faciliteert de behoeftes van de studenten in non-food automaten en verdeelt dit in 5 subcategorieƫn (per lade): verzorgingsartikelen, gadgets, drogisterij artikelen (AV), schoolartikelen en overige producten. Het assortiment is flexibel, u wordt volledig ontlast en wij werken graag samen met lokale partijen.