My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één systeem

Met 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche brengen wij een volledig nieuw geïntegreerd ‘building intelligence’-systeem op de markt. Het nieuw geïntegreerd ‘building intelligence’-systeem is een ‘out-of-the-box’ toegangscontrole, videomanagement en gebouwbeheersysteem in één. Het systeem is voorzien van een zeer intuïtieve HTML 5 web-interface waardoor het systeem eenvoudig te bedienen is.

Door gebruik te maken van krachtige innovatieve technologieën biedt net10 de mogelijkheid toekomstige functionaliteiten eenvoudig aan het systeem toe te voegen. Zo communiceren alle apparaten onderling over IPv6 of Bluetooth BLE.   Ontworpen met elegantie en eenvoud in het achterhoofd, is net10 perfect geschikt voor projecten van alle soorten en omvang, van de kleinste winkel tot de grootste universiteit. En doordat het systeem beheerd wordt met behulp van een zeer intuïtieve HTML5 web-interface, betekent dat dat er geen software geïnstalleerd hoeft te worden en u deze ook niet meer hoeft te upgraden.  

Normaliter worden geïntegreerde functionaliteiten gerealiseerd door afzonderlijke systemen te installeren en ze met elkaar te verbinden. Hoewel deze aanpak soms geschikt is, zijn ze vaak te complex, gespecialiseerd en te duur voor de meeste projecten. net10 is het eerste systeem welke al deze geïntegreerde functionaliteiten in een enkel systeem aanbiedt. Hierdoor is net10 een praktisch en kostenefficiënt systeem geschikt voor ieder type gebouw en project.Paxton Benelux

Korte huifakkerstraat 34
4815 PS BREDA
076-333 39 99
support@paxton-benelux.com
www.paxton-benelux.com

Een toonaangevende fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen. Onze systemen leveren u een optimale beveiliging van uw gebouwen, medewerkers en bezittingen. Of het nu gaat om een deur of honderden deuren verspreid over verschillende locaties, wij hebben een oplossing voor uw behoeften. Al sinds 1985 een specialist in toegangscontrole.