My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Mooie maaltijden

Het Lunch to you concept is gebaseerd op een kleurrijke, multifunctionele en actief gekoelde broodbuffetwagen waarop men verse broodjes en alle lunchingrediënten presenteert waarmee de lunchgebruiker op elk gewenste locatie naar eigen behoefte en believen zijn lunch kan samenstellen.

Verse lunch op locatie in plaats van belegde broodjes betekent; toegenomen gastvrijheid bij minder personeelskosten, minder inkoop, minder afval en dus bovenal minder verspilling. Voedselverspilling is vandaag de dag een groot probleem..

Temp-rite speelt in op dit probleem door een goede maaltijd ook aantrekkelijk aan te bieden op een wijze die voor de klant haalbaar, praktisch en direct toepasbaar is. Bovendien levert het direct voordeel op.

Met de Lunch to you heeft de klant een concept in handen om de gastvrijheid en flexibiliteit van de lunch- en vergaderservice te verbergen tegen lagere kosten en een duidelijke bijdrage aan de verduurzaming van de organisatie en het milieu.Temp-rite International Holding

Goeseelsstraat 30
4817 MV BREDA
076-542 43 43
info@temp-rite.nl
www.temp-rite.nl

Specialist in maaltijdverdeelsystemen. temp-rite biedt u oplossingen om maaltijden aantrekkelijk, verantwoord en efficiënt te kunnen transporteren en presenteren. Wij omarmen onderwerpen als gastvrijheid, duurzaamheid en verspilling en bieden hiervoor concepten aan. Zo presenteren wij aan u de "Lunch to you" broodbuffetwagen voor een aantrekkelijke lunch- of vergaderservice.