My Example

winnaars 2019

Genomineerden 2019

deelnemers 2019

Monitorarm met geïntegreerd USB-C 3.1 docking station

M/Connect2 is een monitorarm waarbij in de voet een USB-C 3.1 docking station is geïntegreerd. Dit betekent voor de hedendaagse kantoorwerker dat hij/zij 's morgens op kantoor komt, op een willekeurige werkplek kan aanlanden en de laptop met één simpel kabeltje kan aansluiten op de reeds aanwezige externe apparatuur (beeldscherm, muis, toetsenbord).

Werktafel, bureaustoel en beeldscherm in de voor hem/haar ideale ergonomische positie instellen en de werkdag op een in no time gepersonificeerde werkplek kan beginnen. De nieuwste USB-C 3.1 technologie zorgt er niet alleen voor dat alle data van de laptop probleemloos via het dock wordt doorgegeven aan de externe apparatuur, maar ook dat de laptop wordt opgeladen.

Onder het tafelblad, dus aan het oog onttrokken, zijn alle permanente aansluitingen doorverbonden en een simpele hub op het werkblad zorgt voor directe toegang tot data-, audio- en oplaadpunten.

Met M/Connect2 wordt dus een gezonde en veilige kantoorwerkplek gecreëerd waar de kantoorwerker niet hoeft te prutsen met allerlei snoertjes, niet op zijn/haar knieën op zoek moet naar een stopcontact en alle kabels ook nog eens netjes zijn weggewerkt.Humanscale

Veemkade 350
1019 HD AMSTERDAM
06-247 170 75
hsmit@humanscale.com
www.humanscale.com

Sinds de oprichting in 1983 staat Humanscale voor toegepaste en toegankelijk ergonomie in de kantooromgeving en het daarmee creëren van meer welzijn op het werk. Van bureaustoelen tot zit/sta-oplossingen en monitorarmen met geïntegreerde technologie, maken we functionele en vooral gebruiksvriendelijke producten die zich aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en niet andersom. Standnummer:   G7