My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Monitorarm met geïntegreerd docking station

Een nieuw USB-dockingstation dat stroom levert aan USB-C- en Thunderbolt-notebooks en achterwaarts compatibel is met USB 3.0-notebooks. Dit biedt een universele oplossing tijdens de overgang van USB 3.0. M / Connect 2 kan in elke Humanscale-monitorarm worden geïntegreerd of onafhankelijk zonder arm op het bureau worden gemonteerd.

Met de innovatieve split dock-technologie van M / Connect 2 kunnen alle kabels onder het bureau en buiten het werkoppervlak worden aangesloten, wat de toegankelijkheid beperkt tot verbindingen die de gebruiker niet nodig heeft. Een gemakkelijk toegankelijke hub op het bureau biedt de gebruiker onmiddellijk toegang tot gegevens-, oplaad- en audiopoorten.Humanscale

Veemkade 350
1019 HD AMSTERDAM
06-247 170 75
hsmit@humanscale.com
www.humanscale.com

Sinds de oprichting in 1983 staat Humanscale voor toegepaste en toegankelijk ergonomie in de kantooromgeving en het daarmee creëren van meer welzijn op het werk. Van bureaustoelen tot zit/sta-oplossingen en monitorarmen met geïntegreerde technologie, maken we functionele en vooral gebruiksvriendelijke producten die zich aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en niet andersom.