My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Modulair wandsysteem voor koppelen foto’s tot een collage

Waardeer uw medewerkers en laat ze zien! Wij geloven dat waardering de belangrijkste motivatie is voor een medewerker om voor u te werken. Gewaardeerde mensen doen hun werk met meer plezier en zijn goed voor uw klanten. Door medewerkers een gezicht te geven, letterlijk aan de muur, laat u zien dat ze belangrijk zijn.

Wat is FERBYN
Wij ontdekten dat er geen mooie en flexibele manier was om collages te maken van hoogwaardige materialen. Wij ontwierpen FERBYN, een modulair wandsysteem om foto’s aan elkaar te koppelen tot een collage. Waarom die mooie foto’s van uw medewerkers alleen laten zien op de website? Hang deze ook in een FERBYN aan de muur op kantoor. Zo waardeert u uw medewerkers zichtbaar.  

Modulair en flexibel
FERBYN is flexibel en modulair. U kunt net zoveel foto’s gebruiken als u wilt. En u kunt uit verschillende formaten kiezen. Daarom is FERBYN geschikt voor iedere ruimte, van ontvangsthal tot vergaderzaal.  Wisselen en uitbreiden is zeer eenvoudig. Zo blijft uw collage up-to-date.  

Design
Het design van FERBYN is modern en tijdloos. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen zoals staal, dibond en plexiglas. Dat maakt FERBYN een inspirerende eyecatcher in uw bedrijfsinterieur.  

Eindeloze mogelijkheden
FERBYN is ook een prachtige manier om uw producten of merken te laten zien. FERBYN is geschikt voor elk denkbaar project. Laat zien waar u trots op bent.  FERBYN

Oranjehof 6
4112 JR BEUSICHEM
06-158 787 66
mail@ferbyn.nl
www.ferbyn.com

FERBYN is een inspirerend en modulair wandsysteem voor uw bedrijfsinterieur. Laat zien waar u als bedrijf trots op bent.