My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Luidsprekerzuil als PA-systeem met hoge hifi-weergave

Een baanbrekende visie op pro audio!
De P900 is voorzien van een state-of-the-art wave ahead technologie gecombineerd met elegantie tot een luidsprekersysteem in een baanbrekend uniek concept. Met maar liefst 50 speakerdrivers is de luidsprekerzuil in te zetten voor een tal van situaties, waarbij design en high definition audio een must zijn.

De P900 luidsprekerzuilen zijn tot in detail een lust voor het oog en een belevenis voor het gehoor. Deze luidsprekerzuil is een hoogwaardig PA-systeem met een verbluffende hifi-weergave. Het ontwerp is verkrijgbaar in drie verschillende kleurstellingen namelijk: cocoon white, platinum grey en graphit black. Daarnaast is de luidsprekerzuil een kunstwerk op zichzelf en uitermate geschikt om een groot publiek te voorzien in onder andere: theaters, kerken, musea, hotel lobbies, boardrooms, conferentiezalen & live performance.  

P900 Technische specificaties
De P900 kenmerkt zich voor een brede toepassing in de audiovisuele branch. Door de brede 140 graden spreiding en de relatief kleine vertikale openingshoek van 15 graden resulteert de speakerzuil in een brede energieke gerichte afstraling, welke tot ver in de ruimte waar te nemen is. De spraakverstaanbaarheid van deze zuil is door gebruik te maken van de grote hoeveelheid speakersdrivers uitzonderlijk goed. Door de ingebouwde nieuwe generatie Klasse D-versterking met DynX DSP-technologie geeft het ontwerp enorme headroom, uitzonderlijke respons en vervormingsvrije prestaties. Het resultaat is een natuurlijk, dynamisch hifi-geluid. Met een vermogen van 1400Watt RMS en een geluidsdruk van 131dB is de zuil geschikt voor een breed scala van toepassingen zoals, live-muziek, conferenties, bioscopen en theatervoorstellingen. 

Bluetooth
Geniet van pure helderheid en high-definition geluid. De P900 ondersteunt de geavanceerde AAC- en aptX™-codecs voor een uitstekende audiokwaliteit via Bluetooth® tot een bereik van 70 meter.  De TrueWireless Stereo ™ -technologie maakt een eenvoudige stereokoppeling van Bluetooth®-bronapparaten en twee P900-systemen mogelijk om een draadloze stereo-installatie voor het linker- en rechterkanaal te creëren met een afstand van maximaal 40 meter tussen beide systemen. De zuilen kunnen naast draadloze Bluetooth® verbinding ook via een gebalanceerd lijnsignaal worden aangesloten op een audiomixer. Stage Managers, The

Bulkseweg 33
5331 PK KERKDRIEL
041-863 33 39
info@thestagemanagers.nl
www.thestagemanagers.nl

Maakt zich sterk voor de technische en decoratieve inrichting van uw tijdelijke presentatie op elke gewenste locatie, bestaande uit: podia, licht, geluid, theatertextiel, rigging en audiovisuele producten. The Stage Managers kenmerkt zich door gebruik te maken van hoge kwaliteit producten, waarbij een snelle plaatsing, compacte opslag en eenvoudige bediening een basisvereiste is.