My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Lift systeem voor zit-sta bureaus

De nieuwste innovatie op het gebied van zit-sta bureaus is het wereldwijd gepatenteerde gasveer systeem Lift. Met het Lift-systeem beweeg je het bureaublad in één beweging omhoog en omlaag; zonder stroom, inspanning of geluid. Dit maakt het gebruik van de zit-sta functionaliteit super simpel. Er wordt daarmee ingespeeld op de groeiende behoefte aan gezonde, duurzame en toch betaalbare werkplekken op kantoor.

De zit-sta bureaus Balance Lift en TMNL Lift spelen in op de groeiende vraag naar gezonde, duurzame en bovendien betaalbare werkplekken op kantoor. Uit onderzoek is het inmiddels veelvuldig gebleken; lang zitten is een risico voor onze gezondheid. Het gebruik van een zit/sta bureau is volgens TNO een belangrijke manier om deze risico’s te verminderen. Om de inzet en het gebruik van deze bureaus te stimuleren, stelden wij onszelf ten doel een zit-sta bureau te ontwikkelen dat zowel in gebruik als in aanschaf zo laagdrempelig mogelijk was. Dit om te stimuleren dat steeds meer medewerkers toegang hebben tot een gezonde werkplek met een zit-sta bureau en om ervoor te zorgen dat deze medewerker de zit-sta functionaliteit van het bureau ook daadwerkelijk zal gebruiken. Met het Lift systeem hebben we dit mogelijk kunnen maken. Een bureau dat in je in één beweging omhoog en omlaag beweegt; zonder stroom, inspanning of geluid. De Balance Lift en TMNL Lift zijn daardoor dus makkelijk in gebruik. De bureaus zijn niet afhankelijk van een elektriciteitsbron, waardoor het duurzaam is en makkelijk te verplaatsen. Ideaal dus voor agile werkomgevingen. Wat ten slotte de nieuwe techniek, naast de functionaliteit, toegankelijk maakt, is de betaalbaarheid van de Balance Lift en de TMNL Lift. Hierdoor kan nu elke organisatie kiezen voor een zit-sta bureau voor hun medewerkers. Dit zit-sta bureau heeft een geïntegreerde, wereldwijd gepatenteerde techniek. Deze techniek is ontwikkeld in ons Koninklijke Ahrend Innovation Lab en geproduceerd in eigen beheer door onze experts. Met de kennis van meer dan 120 jaar ontwerpen en produceren van kantooromgevingen blijven wij innoveren en zijn wij nog steeds een toonaangevende speler in de branche.Ahrend

Kofferen 60
5492 BP SINT OEDENRODE
088-006 00 00
info@ahrend.com
www.ahrend.com

Is de toonaangevende internationale projectinrichter met een passie voor het creƫren van inspirerende en vitale werkomgevingen die het beste uit mensen en hun organisaties halen. Bij het ontwerpen van haar producten en werkplekconcepten staan het welzijn en de behoeften van de gebruiker centraal.