My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Een autonome schrobzuigmachine

Deze schrobzuigmachine op twee autonome manieren is in te zetten en daarnaast als ‘traditionele’ handbediende schrobzuigmachine.

De programmering van de autonome reinigingsprogramma’s is zeer eenvoudig en vraagt weinig tijd en instructie. De Liberty SC50 wordt op deze wijze een efficiënt verlengstuk van de schoonmaak professional.
De Nilfisk Liberty SC50 is precies, grondig en gemakkelijk in het gebruik. Hij maakt de kleinste hoekjes en plekjes schoon die je zelf wel eens over het hoofd zou kunnen zien, keer op keer en continue met hetzelfde resultaat. CopyCat™: Rij één keer een route die vervolgens oneindig vaak herhaalt wordt. Fill-in: Rij één keer langs de buitenkant van het te reinigen oppervlak en laat de machine de meest efficiënte route bepalen.
Manual: Gebruik de Nilfisk Liberty SC50 als elke andere handbediende schrobzuigmachine voor bijvoorbeeld ad-hoc werkzaamheden.

Hoeveel meer zou u gedaan kunnen krijgen, als niemand zijn tijd hoefde te besteden aan het besturen van een schrobzuigmachine over al die vierkante meters vloer. De Nilfisk Liberty SC50 maakt uw personeel vrij om andere belangrijke taken te verrichten die om de menselijke 'touch' vragen, terwijl de machine zelf tot wel zes uur autonoom kan schoonmaken op één enkele batterijlading. Bovendien brengt hij automatisch de meest efficiënte schoonmaakroutes in kaart om die telkens weer te volgen. Zo kunt u elke dag in minder tijd en tegen lagere kosten meer ruimte schoonmaken. Bovendien krijgt u een melding wanneer de Nilfisk Liberty SC50 klaar is voor de volgende taak. Nilfisk Liberty SC50 is de enige autonome schrobzuigmachine die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de Noord-Amerikaanse en EU-veiligheidsnormen. Nilfisk

Versterkerstraat 5
1322 AN ALMERE
036-546 07 00
info.nl@nilfisk.com
www.nilfisk.com

Reinigingsoplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften in de professionele reiniging. De machines dragen bij aan het verlagen van de totale operationele kosten en het verhogen van de productiviteit wat positief bijdraagt aan uw bedrijfsresultaat. Bekijk de autonome schrobzuigmachine, de Liberty SC50. Nilfisk levert een bijdrage aan het verbeteren van de leef- en werkomgeving!