My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Kunstmatig daglichtsysteem, dat aanvoelt als zonlicht

Het eerste kunstmatige daglichtsysteem dat aanvoelt als zonlicht dat binnen schijnt door een raam. Het is een natuurlijke manier van belichten met een kwalitatief hoogwaardig led armatuur. Een effectieve oplossing voor lichtontwerpers en architechten om hun inspiratie de vrije loop te laten, om daglichtachtige verlichting te introduceren in architectuur ten behoeve van het menselijk welzijn en een opvallend lichtplan.

Creëer een gezonde omgeving door natuurlijk licht:
1 - Nabootsing van daglicht met hoge kwaliteit leds en optics.
2 - Natuurlijk daglichteffect met zeer hoge CRI en intensiteiten als echt zonlicht.
3 - Zonsopkomst en -ondergang kunnen 24/7 worden gesynchroniseerd met de             echte zon.

EWINDOW is een gloednieuw verlichtingsproduct, volgt de kenmerken van daglicht en laat ons een heel natuurlijk tafereel van blauwe lucht, heldere wolken en felle zonneschijn zien. Het heeft de nieuwste LED-technologie, een innovatief optische ontwerp en een intelligente besturingssysteem perfect geïntegreerd in dit armatuur. EWINDOW is ontworpen om makkelijk te kunnen installeren als een led paneel, eenvoudig te bedienen en te combineren in diverse uitvoeringen. We beloven dat het je een unieke belichtingservaring zal geven van natuurlijk daglicht en het gevoel van zonlicht.

Dit licht heeft een positieve bijdrage aan ieders gezondheid vanwege licht dat perfect aansluit bij de behoeften van het menselijke bioritme. Door de positieve bijdrage aan het circadiaans ritme van mens en dier is dit concept baanbrekend in de verlichtingswereld en biedt het oplossingen voor vele toepassingen in zorg, onderwijs,kantoor en wellness. Vezalux

Wernhoutseweg 38A
4884 AW WERNHOUT
076-597 12 20
info@vezalux.nl
www.vezalux.nl

Sinds 1991 wereldwijd een vertrouwd partner in de verlichtingsbranche. Vanwege haar enorme kennis op het gebied van lichtbronnen en armaturen is Vezalux ook in staat maatwerk te leveren. Vezalux biedt u gegarandeerd kwalitatieve en innovatieve verlichtingsoplossingen. Vezalux is flexibel en onafhankelijk, levert alle A-merken en is NEN-EN-ISO 9001:2015 gecertificeerd door TÜV Nederland.