My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Groene koffiecorner

De kracht van de natuur werkt positief op het menselijk lichaam. Om de voordelen van groen op de werkplek ‘centraal’ aan te bieden hebben we een groenwand ontwikkeld waarin een koffiecorner geïntegreerd. Deze koffiecorner biedt een moment van rust en ontspanning in de hectiek van alledag. De toepassing is geschikt om te plaatsen in kantoren, winkels, zorgcentra, wachtruimtes, scholen etc.

Het totaalconcept is absoluut onderscheidend, een prachtig en duurzaam product met oog voor mens en maatschappij. In het opzicht ‘’mobiele oplossing’’, maar ook in ‘het leveren van een totaalconcept’ onderscheidt deze samenwerking tussen Dijkos Projects, Grønn en Interieurbeplanting Van der Vleuten, ondersteund door van Tienen Drankautomaten zich.Dijkos Projects

Energielaan 2A
5405 AD UDEN
0413-265 429
info@dijkos.nl
dijkos.nl

Biedt totaalconcepten voor inrichting van kantines, kantoren en horecagelegenheden. Dijkos brengt sfeer in en óm gebouwen met tafels, stoelen, verlichting, groenoplossingen en picknicktafels. Door productie in eigen beheer is maatwerk onze kracht en zijn vele creatieve oplossingen mogelijk. Samen met onze vakkundige partners denken we graag mee wat uw mogelijkheden zijn!