My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Interieurfolie dat kan hechten aan zowel glad als ruw oppervlak

De folies die ons bedrijf levert zijn gemaakt met een speciale lijm. Ze hechten aan zowel gladde als ruwe oppervlakken en zijn daardoor te gebruiken bij tal van toepassingen.
Zowel voor het restylen van meubels, binnenwanden en gevels, waardoor een nieuwe mooie architectonische eindafwerking wordt bereikt. Tijdwinst. Ontruimen is niet nodig.

De nieuwe DI-NOC-collectie - de matte serie
De nieuwe DI-NOC-collectie interieurfolies combineert de nieuwste ontwikkelingen met creativiteit en heeft een geavanceerde matte deklaag die is ontworpen en geproduceerd door het 3M Design Center in Japan. Deze unieke afwerking zorgt voor een uiterst natuurlijke uitstraling, waardoor het echte materiaal haast niet van het DI-NOC-patroon is te onderscheiden. De collectie bevat een aantal verbluffende nieuwe effecten die het palet van de ontwerper verrijken, waaronder houtnerven die eruit zien alsof de bomen zojuist in het bos zijn gerooid, natuursteenpatronen met een realistische uitstraling en metaallooks, effen kleuren en fraaie textiel- en lederlooks die er niet alleen uiterst fraai uitzien, maar bovendien bestand zijn tegen vingerafdrukken en -vegen.Blomsma Print & Sign

Storkstraat 1-3
2722 NN ZOETERMEER
079-330 10 00
print.sign@blomsma.nl
www.blomsma.nl/printensign

Of het nu gaat om het creëren van sfeer in de werkomgeving of het renoveren van gevels met folie, bij Blomsma Print & Sign hebben wij specialisten die de uitdagingen in uw vakgebied begrijpen en u kunnen adviseren. U kunt van ons verwachten dat wij meedenken in de juiste toepassing van materialen, hoogwaardige kwaliteit afleveren en garant staan voor de duurzaamheid van onze geleverde producten.