My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Intercom app voor kantoorgebouwen

Met de komst van slimme deurbellen kan je steeds vaker op je telefoon zien wie er voor de deur staat, behalve in appartementencomplexen. Wij brengen hier verandering in met hun nieuwe intercom app. Met de app kan je, ook onderweg, zien wie er voor de deur staat en open doen. Doordat je alles regelt met je telefoon, zijn binnenposten en bekabeling van de intercom overbodig. Het is uniek dat je met één intercom alle bewoners kunt bereiken op hun telefoon. 

  • Een app op je telefoon of tablet in plaats van een binnenpost
  • Besparen doordat bekabeling door het gebouw niet meer nodig is
  • Online dashboard om mutaties op afstand door te voeren 
  • Toekomstbestendig door gratis updates en software intercom

Openr
Openr kwam al in 2016 op de markt met een intercom voor co-working spaces waarmee je alle telefoons kunt bellen i.p.v. vaste binnenposten. Dit werd een succes voor multi tenant gebouwen waarbij een flexibele invulling en wisselende huurders de boventoon voeren.

Telefoon/tablet in plaats van binnenpost
In plaats van je bezoek op te halen of vast te zitten aan een binnenpost, belt de intercom gewoon naar je telefoon, ook al ben je onderweg. Met de app open je vervolgens de deur op afstand. De intercom geeft een officemanager de ruimte om zonder vaste plek bezoek toch gastvrij te ontvangen. Ook zijn medewerkers of zzp’ers in de gelegenheid te antwoorden of sleutels te delen. Door toegang digitaal te maken is de bestemming of invulling niet beperkend voor de mate van gastvrijheid.

‘Deze technologie gaan wij nu ook toepassen in de residentiële markt. Wij begrijpen dat veiligheid en gebruiksgemak voor bewoners het belangrijkste is. Daarom hebben wij een live videoverbinding toegevoegd en ontwikkelen wij speciaal een volledige nieuwe applicatie voor deze markt. De app is een resultaat van alles wat wij hebben geleerd in de afgelopen jaren’, vertelt Tom Kerckhaert, productmanager bij Openr.

‘Daarnaast geloof ik niet in méér en méér apps en we hebben er bewust voor gekozen de nieuwe features te laten integreren met bestaande systemen. Zo kun je in je kantoor applicatie of residentiële community alles bij de hand houden.

Toegangscontrole
Openr werkt samen met vrijwel alle toegangscontrole systemen zodat je elke deur gastvrij kunt maken. Heb je al een toegangscontrole systeem? Openr kan ook een aanvulling zijn op je huidige systeem. Jouw huidige intercom sluit je aan op de Openr intercom, zodat je nog gebruik kan maken van je binnenposten etc. Op deze manier kan je langzaam overstappen, zonder teveel te betalen, maar wel vooruitgaan in gemak.OPENR INTERCOM

Voorhaven 19B
3025 HC ROTTERDAM
085-130 17 99
hello@openr.nl
www.openr.nl

Wij zijn een Nederlandse intercom leverancier voor appartementencomplexen en kantoorgebouwen. Met Openr zie je op je telefoon wie er voor de deur staat en doe je open. Doordat je alles regelt met je telefoon zijn binnenposten en bekabeling overbodig. Met ons dashboard bepaal je zelf wie welke deuren mag openen. Als beheerder voer je mutaties digitaal uit, zo regel je alles vanaf je eigen bureau.