My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2019-2011

Interactieve toiletspiegel voor inzage meningen en behoeften

Feedback ophalen via spiegels? Laat de gebruikers van de sanitaire voorzieningen meepraten over de faciliteiten. Zijn de toiletten schoon? Waren deze makkelijk te vinden? Wat mist er in de toiletten? Wij bieden een heel eenvoudig, laagdrempelige en leuke manier om feedback op te halen.

De Moodus Mirror is een interactieve spiegel waarmee u direct inzicht krijgt in de meningen, behoeften en tevredenheid van de gebruikers. De gebruikers krijgen namelijk vragen te zien op de spiegels bij de wastafels. U stelt namelijk één of meerdere vragen in via een persoonlijk online dashboard. De vragen verschijnen digitaal op de spiegels in uw voorzieningen. Uw bezoekers kunnen door middel van handbewegingen een reactie geven op de door u gestelde vraag(en), contactloos en dus hygiënisch! U heeft realtime inzicht. Bij ontevredenheid wordt u direct gewaarschuwd doormiddel van een email, sms of whatsapp bericht. Moodus

Contactweg 47
1014 AN AMSTERDAM
020-894 37 09
info@moodus.io
www.moodus.io

Wij geloven dat gebruikers van uw gebouw uw beste adviseurs zijn. Met ons product kunt u ze elke dag en elk moment laten meepraten over de facilitaire zaken.