My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Intelligente deur- raam- en veiligheidssysteem

Het eerste intelligente deur-, raam- en veiligheidssysteem. Met de Cockpit worden al uw automatische (toegangs)deuren en ramen gemonitord en centraal bestuurd van waar en wanneer u wilt. U haalt garantie in huis op gebied van veiligheid, gemak en (kosten)efficiëntie. Nieuwe mogelijkheden voor facilitair managers, TD’s en gebouweigenaren mbt het automatiseren van gebouwen.

Het gebouwbeheersysteem van GEZE, de GEZE Cockpit, brengt veiligheid, comfort en kostenbesparing in elk gebouw. De voordelen op dit gebied voor de gebruiker van het gebouw, de facilitair manager, en technische dienst zijn legio. Denk hierbij aan : Energie efficiëntie – ramen en deuren openen en sluiten bij situaties als regen, wind, warmte, koude, nacht en dag Kostenbesparing personeel – stand van deuren en ramen is visueel zichtbaar op de monitor centraal aansturen sluiten/openen) Centrale monitoring en aansturing deuren en ramen. – geen persoonlijke visuele inspectie nodig Natuurlijke ventilatie Veiligheid bij brand Toegangscontrole https://cockpit.geze.com/GEZE Benelux

Steenoven 36
5626 DK EINDHOVEN
040-262 90 80
geze.nl@geze.com
www.geze.com

Staat voor innovatie, betrouwbare kwaliteit en complete ondersteuning voor deur- en raam oplossingen. Vanaf het eerste ontwerp, tot aan planning en operationele uitvoering denken wij met u mee. Ook na oplevering van onze systemen blijven wij in beeld voor individuele service en onderhoud. Met het GBS GEZE Cockpit leveren wij comfort, veiligheid en efficiƫntie aan gebruikers van gebouwen.