My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Innovatieve droog-schoonloop concept.

Een nieuwe kijkwijze op schone en veilige vloeren

Het is algemeen bekend dat het gebruik van deurmatten de beste manier is om vuil en vocht buiten een gebouw te houden, wist u bijvoorbeeld dat een relatief kleine groep van 1000 personen in een periode van iets meer dan 20 dagen maar liefst 11 kg aan stof een gebouw binnen brengen? Vermijd vuile en glibberige vloeren, nooit meer slepen met zware matten, nooit meer dure gehuurde matten?

i-team introduceert tijdens de vakbeurs de oplossing.  i-matt is een disposable inloop mat die lang meegaat en in combinatie met de i-mop XL en i-protect HDD zelf te reinigen is, waardoor de vloerveiligheid en het reinigingsgemak enorm worden verbeterd. De klevende achterkant houdt de mat op zijn plaats, maar de mat kan toch eenvoudig en schoon worden verwijderd wanneer de tijd daar rijp voor is. i-Team Global

Hoppenkuil 31
5626 DD EINDHOVEN
040-266 24 50
info@i-teamglobal.com
www.i-teamglobal.com

i-team 4D new the REAL clean. We redefined the cleaning SPACE as ā€˜4Dā€™, including the dimensions of floors, furnishings, walls & ceilings, and the air within a facility. It is only by addressing these interrelated dimensions that a facility can be made optimally clean. By challenging traditional technologies and practices to devise better solutions from the ground up.