My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Van beveiligingsoplossingen naar customer experience

Het beveiligen van gebouwen was altijd een noodzakelijk kwaad, maar wordt inmiddels meer gezien als een zakelijke nood. In plaats van beveiligen waarbij niemand ergens in kan, betekent het in ons geval juist bepalen wie, wanneer en waar iemand een gebouw binnen mag. In dit tijdperk van Internet of Things wordt alles met APIs verbonden en dit levert allerlei voordelen op. Met toegangscontrole kunnen werknemers via enkel een app gemakkelijk de slagboom openen en de deuren van een kantoorpand beheren. Wanneer daar graag een video fragment bij is gewenst, kan dit door eenvoudig een Cloud Camera te koppelen zodat er bij ieder event ook video wordt opgenomen.

Gezien alles in de Cloud staat, kun jij zelf op ieder moment bepalen wanneer een persoon de deur mag openen, bijvoorbeeld alleen de voordeur tijdens werkuren en niet in het weekend of ’s avonds. Wil je dit veranderen? Eén druk op de knop en het is geregeld. Geen noodzaak om naar het kantoor te gaan waar de server staat, want met een Cloud oplossing is het mogelijk om dit op afstand te beheren. Dit geldt voor zowel panden dichtbij, maar ook voor panden aan de andere kant van de wereld. En als je veel kantoren hebt met honderden werknemers, dan maak je eenvoudig een koppeling met je HR pakket en is je toegang altijd up-to-date.  

Geen tijd op videobeelden zelf te bekijken? Dit is iets wat Spyke Security uit handen kan nemen. Spyke Security biedt namelijk een oplossing waarmee videofragmenten en toegangscontrole events gemakkelijk worden beheerd in het Monitoring Center. Spyke Security kan op afstand direct de toegang van het pand bedienen, videobeelden bekijken en zelfs mensen in de avond binnenlaten als er een spoedgeval is.  

Eagle Eye Networks, Brivo en Spyke leveren op deze manier een echte Cloud Security Platform. Iedere partij focust zich op een ander onderdeel, maar tegelijkertijd zorgen we er voor dat de beveiliging vlekkeloos wordt geïntegreerd in het facility management van een gebouw en daarmee een volwaardige customer experience biedt aan klanten.Brivo

Hogehilweg 19
1101 CB Amsterdam
020-261 04 60
sales@brivo.com
www.brivo.com

Wij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van cloudbased beveiligings- en property management-oplossingen voor commerciƫle en meergezinswoningen die beveiligingsinteracties voor vastgoedbeheerders, huurders, medewerkers en bezoekers vereenvoudigen. Meer dan 15 miljoen gebruikers en 1.000 geautoriseerde dealers hebben sinds 2002 gebruik gemaakt van ons SaaS-platform.