My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Het veiligste hangslot voor LockoutTagout

Nieuwe, innovatieve hangsloten om de veiligste procedures te bereiken tijdens onderhoudswerkzaamheden. Met 100.000+ unieke sleutels, 700% meer dan een standaard veiligheidsslot, kunnen de nieuwe sloten grote, bedrijfsspecifieke sleutelhiërarchieën ondersteunen, waarbij geen twee sloten met dezelfde sleutel kunnen worden geopend.

SafeKey-hangsloten ondersteunen Go for Zero-programma's op de werkvloer en helpen ongevallen vermijden die een hoge menselijke en economische tol kunnen eisen. De sloten zijn gemaakt voor Lockout/Tagout-procedures die machines isoleren van hun energietoevoer tijdens onderhoudswerken. Met SafeKey, dat tot 700% meer slot-sleutelcombinaties biedt dan een standaard veiligheidsslot, kan elke medewerker, zelfs in grotere organisaties, een slotenset met een unieke sleutel gebruiken en op die manier zijn eigen veiligheid bewaken. Managers kunnen over een loper beschikken voor hun team, en de sitemanager en/of veiligheidsmanager kan een grandmaster-key gebruiken om elk slot te openen volgens een vastgelegde veiligheidsprocedure.Brady Corporation

Lindestraat 20
9240 Zele
+32 (0)52 457 811
salesbenelux@bradycorp.com
www.brady.nl

Brady Corporation maakt totaaloplossingen voor de identificatie en beveiliging van mensen, producten en plaatsen. De producten van Brady verbeteren de veiligheid, productiviteit en prestaties van klanten en omvatten kwalitatieve labels, pictogrammen, veiligheidsproducten, printers en software.