My Example

winnaars 2019-2011

Genomineerden 2019-2011

deelnemers 2019

Het nieuwste en origineelste marketinginstrument: een aquarium!

Hoe werkt het? Op de achterwand van het aquarium wordt uw bedrijfsslogan gedrukt en uw bedrijfslogo wordt in 3D onder water geplaatst. Het product of de dienst die u aan de man wilt brengen wordt er gewoon onder water bijgezet.

Maar... Hoezo een aquarium?
Denk eens aan een parfum merk die zijn flesjes onder water stalt, met de maandaanbieding erbij. De vrolijke vissen die er om heen zwemmen zorgen voor een veel hogere attentiewaarde dan statige displays of schreeuwende televisies. Een aquarium straalt rust uit en mensen worden er ontspannen van: klaar om uw producten of diensten af te nemen!

Het is een 100% zorgeloos concept: wij van AquariumVerhuur zorgen ervoor dat het aquarium er altijd netjes en representatief bijstaat. Zelfs het voeren van de vissen gaat automatisch! De aquariums kunnen zo gemaakt worden dat ze altijd in de huisstijl van uw bedrijf of instelling passen.De mogelijkheden zijn eindeloos en groen in huis halen is helemaal in: daar sluit dit concept perfect op aan. Een originelere manier van marketing is er niet en mensen willen een beleving tijdens bijvoorbeeld het winkelen.

Concurreren met webshops kan alleen door een WOW-factor te realiseren bij uw bedrijf of instelling. Met een aquarium als marketinginstrument gaat dat zeker gebeuren: consumenten gaan er over praten! Bovendien is het een goede afleiding voor kinderen die mee komen tijdens het winkelen.Op de foto's ziet u een aantal voorbeelden. We kunnen alles helemaal naar wens opzetten en met bijvoorbeeld maandacties mee laten lopen. E.e.a. gaat natuurlijk in overleg met uw marketingafdeling.

 Aquarium Verhuur

Dijkgraaf 77
1689 WG ZWAAG
022-979 65 57
info@aquariumverhuur.nl
www.aquariumverhuur.nl

Brengt een unieke beleving binnen bij bedrijven en instellingen volgens een 100% zorgeloos concept. Iedereen verdient een prettige plek om te verblijven en een aquarium draagt daar volgens wetenschappelijk onderzoek aan bij. Wij plaatsen en onderhouden aquariums op een lease basis, vanaf € 4,- per dag all inclusive. Zo weet u van tevoren exact waar u aan toe bent.