My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Slimme zelflerende regeltechniek

Fikse energiebesparing en CO2-reductie met verbetering van comfort en binnenklimaat door slimme regeltechniek. Onze software doet wat nu jouw installateur en regeltechnicus doet, maar dan beter, 24/7, elke 5 minuten. En sneller en fors goedkoper.

Hero Balancer is een noviteit die voor iedereen uit de facilitair management en gebouwbeheerders branche interessant is. Elke FM’er herkent het issue met het binnenklimaat, zeker in het voor- en najaar.. Tevens worden verwarmingsinstallaties met een Hero Balancer een stuk gebruiksvriendelijker. De Hero maakt het werk van een FM’er een stuk eenvoudiger en verhoogd de tevredenheid van jouw eindklant.

Bij bestaande gasinstallaties wordt er vaak veel warmte en energie verloren. Dit komt doordat de installatie vaak overbodig verwarmt en de installatie niet anticipeert op de weersverwachting. Ook zijn veel gebouwen ‘s avonds en in het weekend dicht. De verwarmingsinstallatie is hier echter vaak niet op ingesteld en verwarmt ‘s nachts en in het weekend of vakanties gewoon door. Dit komen we dagelijks tegen, ook bij panden waarvan de installateur meldt dat de installatie perfect ingeregeld is.

Tevens worden in Nederland de meeste gebouwen nog met gas verwarmd. Er wordt volop geïnvesteerd in nieuwe, duurzame panden, maar er wordt weinig gedaan om de installaties van bestaande bouw te optimaliseren. Juist hier valt er qua besparing en comfort direct heel veel te winnen. Anticiperen Hero Balancer kijkt vooruit. We analyseren het gebruikspatroon, de 24-uurs weersverwachting en de opwarm karakteristiek van het gebouw met een algoritme. Zo berekent Hero heel nauwkeurig wat de warmtevraag wordt en wat voor warmteaanbod hij moet bieden om aan die vraag te voldoen, uiteraard zonder te veel te bieden. Zo wordt er nooit meer overbodig of onnodig verwarmd. Hero zet de installatie automatisch uit of in spaarstand als hij merkt dat het pand niet in gebruik is. Omdat Hero nu al weet wat het weer vanmiddag of morgen doet, kan hij de aanvoertemperatuur van de ketel hierop aanpassen en ervoor zorgen dat het niet meer te koud of te warm in een lokaal of kantoor is. Dit is goed voor het binnenklimaat en de productiviteit van medewerkers of leerlingen.Hero Balancer

Pakhuisstraat 3A
1621 GL HOORN
022-976 90 09
welkom@herobalancer.nl
www.herobalancer.nl

Is jouw eigen digitale huismeester. Hero creƫert een ideale afstemming tussen vraag en aanbod van warmte dankzij haar unieke kunstmatige intelligentie. Wij berekenen de warmtevraag door de weersvoorspelling, jouw gebruikspatroon en de opwarm karakteristiek van jouw gebouw te analyseren met ons algoritme. Dit resulteert in een energiebesparing & CO2 reductie van 10 tot 40 procent.