My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Opbergdesign lockers waar je stil van wordt

Nieuwe akoestische lockers waarmee wij een wezenlijke bijdrage willen leveren aan de uitstraling van de entree, het comfort in het gebouw en aan een gezonde (werk)omgeving. De lockers hebben aan de voorzijde 3 uitgesproken ontwerpen van wolvilt en thermisch isolerende polyesterwol

Lockers staan vaak in de entree van een gebouw of in een kantoortuin. In deze vaak rumoerige ruimtes begint de ontvangst of de werkdag. Lockers zijn vaak sfeerbepalend in het interieur.

Hermeta vroeg daarom bureau Fields een bekende klassieker te restylen: onze HerboLock lockers. Uit deze samenwerking zijn onze nieuwe akoestische locker ontstaan: HerboLock Acoustics. Deze oogstrelende akoestische design lockers geven nieuw élan aan kantoren, theaters en musea.

Vanuit de gedeelde visie dat we met een moderne akoestische locker een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan de verwondering bij de entree, het comfort in het gebouw en een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde (werk)omgeving sloegen producent en ontwerper de handen inéén.

Het resultaat? Bijzondere akoestische lockers met aan de voorzijde een ontwerp van wolvilt in drie uitgesproken patronen. WAVE, NOTE en TONE.

WAVE bestaat uit 2 verticale banen: een vrije vertaling van een geluidsgolf. Het model is strak van design en speelt met schaduw en licht en doet denken aan een boek.

TONE roept associaties op met een noot op de notenbalk. Het ontwerp doet denken aan ontwerpen van Paulin, een gerenommeerd Deens ontwerper uit de jaren 60. Het model NOTE is gebaseerd op de geperforeerde partituurrollen van een pianola.

Door de toepassing van 100% wolvilt op de fronten van de lockers, dragen de lockers sterk bij aan een verfraaiing van de ruimte. Daarnaast zorgt de combinatie van de materialen wolvilt en thermisch isolerende polyesterwol voor een sterke absorptie van het geluid.

HerboLock acoustics biedt twee inspirerende kleurenwerelden: Woods en Sunset. Daarnaast kunnen klanten kiezen uit vele andere kleuren, die onbeperkt kunnen worden gecombineerd.

De nieuwe HerboLock Acoustics akoestische lockers in het patroon WAVE en TONE zijn op stand C11 te bewonderen.Hermeta Interieurpartners

Postbus 1017
4147 ZG ASPEREN
0345-634 888
info@hermeta.nl
www.hermeta.nl

Al 95 jaar brengt Hermeta comfort in gebouwen. Wij leveren een breed pakket aan producten in bouw en interieur, vanuit drie divisies: interieuraccessoires, interieur- en gevelbouw. Kwaliteit, comfort, duurzaamheid en functioneel design staan centraal. Hermeta presenteert innovatieve oplossingen, zoals akoestische lockers, slimme inrichting voor bedrijfskleedruimtes en duurzame Gardelux garderobes.