My Example

deelnemers 2020

Inschrijven 2020

Genomineerden 2020-2011

Happiness monitor

De happiness monitor is het real-time dashboard behorend bij onze kort-cyclische impactstudies. We verzamelen real-time en herhaaldelijk gebruikerservaringen met betrekking tot de werk- een leefomgeving inclusief de zelfgerapporteerde impact ervan (oa happy, healthy en productivity). Deze bevindingen worden real-time zichtbaar in onze happiness monitor, zodra de eerste digitale vragenlijst is ingevuld.

De happiness monitor is de nieuwe generatie evaluatie tools in het facilitaire domein. Het gaat voorbij aan alle tekortkomingen van het huidige klanttevredenheidsonderzoek en de instant smileys. Het is een real-time wetenschappelijke dataverzamelingsmethodiek die resultaat analyseert en visualiseert op basis van geavanceerde statistiek. Naast deze unieke kenmerken combineert de happiness monitor ook nog percepties met objectieve sensordata, maakt dit zichtbaar in een overzichtelijk real-time dashboard en rapporteert mogelijke statistische samenhang tussen beide bronnen.Shign

Jonkerbosplein 52
6534 AB NIJMEGEN
024-352 96 95
hello@shign.nl
shign.nl

Wij zijn een onderzoeksbedrijf dat organisaties helpt de werk- en leefomgeving te verbeteren op basis van datawetenschap. We doen kort-cyclische impactstudies naar de invloed van de omgeving op haar gebruikers. Hierdoor kunnen onze opdrachtgevers snel op feiten gebaseerde keuzes maken om op effectiviteit gerichte aanpassingen in de omgeving en de bijbehorende dienstverlening door te voeren.